Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3372
Title: | การประเมินความเสี่ยงและการจัดการความเสี่ยงเบื้องต้นต่อสุขภาพและสิ่งแวดล้อมของศูนย์อาหารศรีตรัง เทศบาลตำบลคอหงส์ อำเภอหาดใหญ่ จังหวัดสงขลา |
Other Titles: | |
Authors: | ฌานิกา แซ่แง่ บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม |
Keywords: | ร้านอาหาร สุขาภิบาล;การบริหารความเสี่ยง;ร้านอาหาร แง่สิ่งแวดล้อม;โคลิฟอร์มแบคทีเรีย |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2548 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3372 |
Appears in Collections: | 820 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
262265_app.pdf | 511.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
262265_bibli.pdf | 111.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
262265_ch4.pdf | 122.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
262265_ch3.pdf | 254.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
262265_ch2.pdf | 157.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
262265_ch1.pdf | 268.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
262265_con.pdf | 75.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
262265_ab.pdf | 87.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
262265_ti.pdf | 61.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.