Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3073
Title: | บทบาทของแบคทีเรียแลกติกที่แยกได้จากกระบวนการหมักเต้าหู้ยี้ |
Other Titles: | Roles of lactic acid bacteria isolated from fermenting soybean curd (sufu) |
Authors: | สุพรรษา อุไรพันธ์ บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาจุลชีววิทยา คณะวิทยาศาสตร์ (จุลชีววิทยา) |
Keywords: | แบคทีเรียกรดแล็กติก;เต้าหู้ยี้ การหมัก |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3073 |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
296295_app.pdf | 205.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296295_bibli.pdf | 91.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296295_ch5.pdf | 50.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296295_ch4.pdf | 135.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296295_ch3.pdf | 7.78 MB | Adobe PDF | View/Open | |
296295_ch2.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open | |
296295_ch1.pdf | 328.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296295_con.pdf | 91.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296295_ab.pdf | 97.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296295_ti.pdf | 185.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.