Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3061
Title: การยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคติดต่อทางอาหารของ Lactobacilus spp. ที่แยกจากอาหารหมักพื้นเมืองของไทย
Other Titles: Inhibition of foodborne Bacterial pathogens by Lactobacillus spp. isolated from Thai traditional fermented foods
Authors: อรัญญา สังขศรี
Advisor: วิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล
Keywords: โรคเกิดจากแบคทีเรีย;แบคทีเรีย
Issue Date: 2542
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2542
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3061
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
161186.pdf6.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.