Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2983
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุรีย์พร กังสนันท์en_US
dc.date2550en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:55:08Z-
dc.date.available2010-05-06T05:55:08Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2983-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550en_US
dc.format(13) 112 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectปลาหมึกแช่แข็ง สารผสมเพิ่มen_US
dc.titleผลของสารเติมแต่งอาหารบางชนิดต่อสมบัติทางกลและกายภาพของปลาหมึกกระดอง (Sepia brevimana) แช่เยือกแข็งen_US
dc.title.alternativeEffect of some food additives on mechanical and physical properties of frozen cuttlefish (sepia brevimana)en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentบัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหารen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
296543_app.pdf307.76 kBAdobe PDFView/Open
296543_bibli.pdf276.67 kBAdobe PDFView/Open
296543_ch4.pdf159.95 kBAdobe PDFView/Open
296543_ch3.pdf4.24 MBAdobe PDFView/Open
296543_ch2.pdf359.23 kBAdobe PDFView/Open
296543_ch1.pdf921.63 kBAdobe PDFView/Open
296543_con.pdf143.77 kBAdobe PDFView/Open
296543_ab.pdf176.69 kBAdobe PDFView/Open
296543_ti.pdf55.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.