Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2967
Title: | การพัฒนากระบวนการผลิตซอสจากกระเจี๊ยบแดง |
Other Titles: | Processing development of roselle (Hibiscus sabdariffa Linn.) Sauce |
Authors: | เพียงใจ ดารีเย๊าะ บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | ซอสกระเจี๊ยบแดง การผลิต;กระเจี๊ยบแดง |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2967 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
295684_app.pdf | 264.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295684_ch5.pdf | 113.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295684_ch4.pdf | 775.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295684_ch3.pdf | 3.31 MB | Adobe PDF | View/Open | |
295684_ch2.pdf | 250.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295684_ch1.pdf | 330.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295684_con.pdf | 83.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295684_ab.pdf | 92.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
295684_ti.pdf | 43.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.