Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2956
Title: ผลของการใช้ความร้อนและความดันสูงต่อคุณลักษณะทางเคมีกายภาพและกลิ่นรสของข้าวขาวดอกมะลิ 105 (Oryza sativa, L.) สุก และผลการเก็บรักษาข้าวสารต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของข้าวสุก
Other Titles: Effect heat and High pressure on physicochemical properties and flavour quality of cooked Khao Dawk Mali 105 rice (Oryza sativa, L.) and effect of milled rice storage on the changes of cooked rice qualities
Authors: ขวัญหทัย แช่ทอง
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: ข้าว การแปรรูป;ข้าวสุก คุณภาพ
Issue Date: 2548
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2548
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2956
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
271862_app.pdf349.03 kBAdobe PDFView/Open
271862_bibli.pdf110.62 kBAdobe PDFView/Open
271862_ch4.pdf174.12 kBAdobe PDFView/Open
271862_ch3.pdf2.07 MBAdobe PDFView/Open
271862_ch2.pdf194.93 kBAdobe PDFView/Open
271862_ch1.pdf603.39 kBAdobe PDFView/Open
271862_con.pdf115.67 kBAdobe PDFView/Open
271862_ab.pdf104.1 kBAdobe PDFView/Open
271862_ti.pdf76.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.