Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2956
Title: | ผลของการใช้ความร้อนและความดันสูงต่อคุณลักษณะทางเคมีกายภาพและกลิ่นรสของข้าวขาวดอกมะลิ 105 (Oryza sativa, L.) สุก และผลการเก็บรักษาข้าวสารต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของข้าวสุก |
Other Titles: | Effect heat and High pressure on physicochemical properties and flavour quality of cooked Khao Dawk Mali 105 rice (Oryza sativa, L.) and effect of milled rice storage on the changes of cooked rice qualities |
Authors: | ขวัญหทัย แช่ทอง บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | ข้าว การแปรรูป;ข้าวสุก คุณภาพ |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2548 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2956 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
271862_app.pdf | 349.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
271862_bibli.pdf | 110.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
271862_ch4.pdf | 174.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
271862_ch3.pdf | 2.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
271862_ch2.pdf | 194.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
271862_ch1.pdf | 603.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
271862_con.pdf | 115.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
271862_ab.pdf | 104.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
271862_ti.pdf | 76.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.