Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2956
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorขวัญหทัย แช่ทองen_US
dc.date2548en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:54:05Z-
dc.date.available2010-05-06T05:54:05Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2956-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2548en_US
dc.format(16) 166 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectข้าว การแปรรูปen_US
dc.subjectข้าวสุก คุณภาพen_US
dc.titleผลของการใช้ความร้อนและความดันสูงต่อคุณลักษณะทางเคมีกายภาพและกลิ่นรสของข้าวขาวดอกมะลิ 105 (Oryza sativa, L.) สุก และผลการเก็บรักษาข้าวสารต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของข้าวสุกen_US
dc.title.alternativeEffect heat and High pressure on physicochemical properties and flavour quality of cooked Khao Dawk Mali 105 rice (Oryza sativa, L.) and effect of milled rice storage on the changes of cooked rice qualitiesen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentบัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหารen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
271862_app.pdf349.03 kBAdobe PDFView/Open
271862_bibli.pdf110.62 kBAdobe PDFView/Open
271862_ch4.pdf174.12 kBAdobe PDFView/Open
271862_ch3.pdf2.07 MBAdobe PDFView/Open
271862_ch2.pdf194.93 kBAdobe PDFView/Open
271862_ch1.pdf603.39 kBAdobe PDFView/Open
271862_con.pdf115.67 kBAdobe PDFView/Open
271862_ab.pdf104.1 kBAdobe PDFView/Open
271862_ti.pdf76.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.