Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2935
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพรัตน์ โสภโณดร-
dc.contributor.authorเทวี ทองแดงen_US
dc.date2538en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:53:20Z-
dc.date.available2010-05-06T05:53:20Z-
dc.date.issued2538en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2935-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2538en_US
dc.format(14) 178 หน้า : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์สัตว์น้ำทะเลen_US
dc.subjectปลาสะเต๊ะ การผลิตen_US
dc.subjectอาหารทะเลen_US
dc.titleการผลิตปลาสะเต๊ะจากปลามูลค่าต่ำen_US
dc.title.alternativeFish satay production from low value fish-
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentบัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหารen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
82123.pdf7.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.