Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2586
Title: แบบจำลองการเปลี่ยนแปลงโครงสร้างของกล้วยหอมที่ผ่านการทอดภายใต้สภาวะสุญญากาศ
Other Titles: Modeling the structural changes of vacuum fried bananas
Authors: ถาวร อริยภูชัย
Keywords: เครื่องทอดภายใต้สุญญากาศ;กล้วยหอม การทอด
Issue Date: 2550
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2586
Appears in Collections:230 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
293271_app.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open
293271_bibli.pdf94.23 kBAdobe PDFView/Open
293271_ch4.pdf121.62 kBAdobe PDFView/Open
293271_ch3.pdf2.97 MBAdobe PDFView/Open
293271_ch2.pdf502.93 kBAdobe PDFView/Open
293271_ch1.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open
293271_con.pdf95.11 kBAdobe PDFView/Open
293271_ab.pdf86.48 kBAdobe PDFView/Open
293271_ti.pdf76.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.