Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2430
Title: | การปรับปรุงคุณภาพและกลิ่นรสของไวน์สับปะรดโดยใช้เอนไซม์เพคติเนส |
Other Titles: | Improvement of quality, flavour and aroma of pineapple wine by using pectinase enzyme |
Authors: | ศศิมา เอี่ยมแสงธรรม คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีชีวภาพ) |
Keywords: | ไวน์สับปะรด;เอนไซม์เพคติเนส |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีชีวภาพ))-- มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2430 |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
242942.pdf | 1.57 MB | Adobe PDF | View/Open | |
242942_app.pdf | 5.66 MB | Adobe PDF | View/Open | |
242942_bibli.pdf | 132.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242942_ch4.pdf | 102.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242942_ch3.pdf | 356 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242942_ch2.pdf | 156.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242942_ch1.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | View/Open | |
242942_con.pdf | 139.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242942_ab.pdf | 100.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242942_ti.pdf | 29.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.