Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2410
Title: | ชนิดและคุณสมบัติของเอนไซม์จากเครื่องในปลาทูน่า |
Other Titles: | Types and properties of enzymes from tuna viscera |
Authors: | พูนสุข ประเสริฐสรรพ์ ฐิรารัตน์ ประชุมรัตน์ Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | เอนไซม์ย่อยโปรตีน;เอนไซม์โปรตีเอส;เอนไซม์ไลเปส;ปลาทูน่า |
Issue Date: | 2541 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2410 |
Appears in Collections: | 853 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
145491.pdf | 7.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License