Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2410
Title: ชนิดและคุณสมบัติของเอนไซม์จากเครื่องในปลาทูน่า
Other Titles: Types and properties of enzymes from tuna viscera
Authors: พูนสุข ประเสริฐสรรพ์
ฐิรารัตน์ ประชุมรัตน์
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: เอนไซม์ย่อยโปรตีน;เอนไซม์โปรตีเอส;เอนไซม์ไลเปส;ปลาทูน่า
Issue Date: 2541
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2410
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
145491.pdf7.36 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons