Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2410
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพูนสุข ประเสริฐสรรพ์-
dc.contributor.authorฐิรารัตน์ ประชุมรัตน์en_US
dc.date2541en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:34:34Z-
dc.date.available2010-05-06T05:34:34Z-
dc.date.issued2541en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2410-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541en_US
dc.format(18) 137 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectเอนไซม์ย่อยโปรตีนen_US
dc.subjectเอนไซม์โปรตีเอสen_US
dc.subjectเอนไซม์ไลเปสen_US
dc.subjectปลาทูน่าen_US
dc.titleชนิดและคุณสมบัติของเอนไซม์จากเครื่องในปลาทูน่าen_US
dc.title.alternativeTypes and properties of enzymes from tuna viscera-
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
145491.pdf7.36 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons