Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9927
Title: รายงานวิจัยเรื่อง สุขลักษณะในการผลิต ข้อมูลการผลิตและคุณภาพของข้าวเกรียบปลาที่มีการผลิตในจังหวัดปัตตานี
Other Titles: Good Manufacturing Practices, Production Data and Quality of Fish Cracker Produced in Pattani Province
Authors: ลักษณา, ไชยมงคล
ธรรมรัตน์, แก้วมณี
สุณีย์, บุญกำเหนิด
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: ข้าวเกรียบ;ปัตตานี
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9927
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover83.48 kBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfAbstract23.09 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgements.pdfAcknowledgements78.86 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents94.83 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1-5.pdfChapter1-51.71 MBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.