Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9556
Title: การเตรียมน้ำมันพรีอิมัลซิฟายด์เพื่อใช้ในไส้กรอกอิมัลชันฮาลาล
Other Titles: Preparation of Pre-emulsified Fat for Use in Halal Emulsion Sausage
Authors: พัชรินทร์, ภักดีฉนวน
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: อาหารฮาลาล
Issue Date: 2552
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9556
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover101.47 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts121.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.