Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9556
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพัชรินทร์, ภักดีฉนวน-
dc.date.accessioned2014-11-12T07:34:03Z-
dc.date.available2014-11-12T07:34:03Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9556-
dc.description.sponsorshipคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี. มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานีen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectอาหารฮาลาลen_US
dc.titleการเตรียมน้ำมันพรีอิมัลซิฟายด์เพื่อใช้ในไส้กรอกอิมัลชันฮาลาลen_US
dc.title.alternativePreparation of Pre-emulsified Fat for Use in Halal Emulsion Sausageen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ-
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover101.47 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts121.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.