Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9240
Title: การประเมินการประยุกต์ใช้เทคโนโลยีการผลิตที่สะอาดในอุตสาหกรรมอาหารทะเล : กรณีศึกษาจังหวัดสุราษฎร์ธานี
Other Titles: Assessment of cleaner technology application in seafood industries : a case study in Surat Thani province
Authors: สมทิพย์ ด่านธีรวนิชย์
กติญา พรรณราย
Faculty of Environmental Management (Environmental Management)
คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม
Keywords: เทคโนโลยีการผลิตอาหาร ไทย (ภาคใต้) สุราษฎร์ธานี;เทคโนโลยีสะอาด สุราษฎร์ธานี;อุตสาหกรรมอาหารทะเล สุราษฎร์ธานี
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9240
Appears in Collections:820 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
385085.pdf60.19 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons