Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9169
Title: คุณภาพทางเคมีของน้ำมันมะพร้าวบริสุทธิ์จากภาคใต้ของประเทศไทย และการเตรียมโมโนลอรินโดยใช้เอนไซม์
Other Titles: Chemical Quality of Virgin Coconut Oil from Southern Thailand and Enzymatic Monolaurin Preparation
Authors: พัชรินทร์, ภักดีฉนวน
รุสมียา, อาลี
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: น้ำมันมะพร้าว;เอนไซม์;โภชนาการ
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9169
Appears in Collections:712 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover639.19 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstract887.29 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgements.pdfAcknowledgements762.94 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents986.58 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1853.17 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter21.8 MBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter31.15 MBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter41.62 MBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5468.95 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences629.83 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix968.6 kBAdobe PDFView/Open
Vitae.pdfVitae368.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.