Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8060
Title: | ผลของระดับกากเนื้อในเมล็ดปาล์มน้ำมันในอาหารข้นต่อปริมาณการกินได้การย่อยได้กระบวนการหมักในกระเพาะรูเมนและสมดุลไนโตรเจนในแพะ |
Other Titles: | Effects of levels of palm kernel cake in concentrate on feed intake, digestibility, ruminal fermentation and nitrogen balance in goats |
Authors: | ปิ่น จันจุฬา อารีย์วรรณ มีแสง Faculty of Natural Resources (Animal science) คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ |
Keywords: | แพะ อาหาร;การหมักในกระเพาะรูเมน;ปาล์มน้ำมัน เมล็ด การใช้เป็นอาหารสัตว์ |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8060 |
Appears in Collections: | 515 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
351158.pdf | 3.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.