Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8060
Title: ผลของระดับกากเนื้อในเมล็ดปาล์มน้ำมันในอาหารข้นต่อปริมาณการกินได้การย่อยได้กระบวนการหมักในกระเพาะรูเมนและสมดุลไนโตรเจนในแพะ
Other Titles: Effects of levels of palm kernel cake in concentrate on feed intake, digestibility, ruminal fermentation and nitrogen balance in goats
Authors: อารีย์วรรณ มีแสง
Advisor: ปิ่น จันจุฬา
Keywords: แพะ อาหาร;การหมักในกระเพาะรูเมน;ปาล์มน้ำมัน เมล็ด การใช้เป็นอาหารสัตว์
Issue Date: 2554
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8060
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
351158.pdf3.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.