Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7717
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเทวี, ทองแดง-
dc.contributor.authorมุทิตา, มีนุ่น-
dc.date.accessioned2011-11-29T08:32:12Z-
dc.date.available2011-11-29T08:32:12Z-
dc.date.issued2548-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7717-
dc.description.sponsorshipคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี. มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานีen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectข้าวเกรียบen_US
dc.subjectอาหารen_US
dc.subjectโภชนาการen_US
dc.subjectแป้งมันสำปะหลังen_US
dc.subjectแป้งสาคูen_US
dc.titleผลของสมบัติทางเคมีเชิงฟิสิกส์ของแป้งผสม (แป้งมันสำปะหลังและแป้งสาคู) ต่อคุณภาพของข้าวเกรียบen_US
dc.title.alternativeEffect of physico-chemical properties of starch mixtures (cassava and sago) on cracker qualityen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ-
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover104.22 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstract143.92 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgement.pdfAcknowledgement102.58 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents194.23 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1120.08 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter2515.73 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3175.57 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter41.54 MBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5158.36 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences223.99 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix414.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.