Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7640
Title: | การศึกษารูปแบบแผนการผลิตที่ดีที่สุดของโรงงานแปรรูปอาหารขนาดเล็ก : กรณีศึกษาของโครงการมูลนิธิชัยพัฒนา บ้านทุ่งรัก อำเภอคุระบุรี จังหวัดพังงา |
Other Titles: | A Study of on optimal production plan for a small food processing factory : a case study of Chaipattana Project, Ban Thung Ruk, Kuraburi District, Pang-nga Province |
Authors: | สัณห์ชัย กลิ่นพิกุล ตรีภพ พินันโสตติกุล Faculty of Engineering Industrial Engineering คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ |
Keywords: | โรงงานแปรรูปอาหาร คุระบุรี (พังงา);การวางแผนการผลิต คุระบุรี (พังงา) |
Issue Date: | 2554 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (การจัดการอุตสาหกรรม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7640 |
Appears in Collections: | 228 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
347390.pdf | 5.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.