Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7640
Title: การศึกษารูปแบบแผนการผลิตที่ดีที่สุดของโรงงานแปรรูปอาหารขนาดเล็ก : กรณีศึกษาของโครงการมูลนิธิชัยพัฒนา บ้านทุ่งรัก อำเภอคุระบุรี จังหวัดพังงา
Other Titles: A Study of on optimal production plan for a small food processing factory : a case study of Chaipattana Project, Ban Thung Ruk, Kuraburi District, Pang-nga Province
Authors: สัณห์ชัย กลิ่นพิกุล
ตรีภพ พินันโสตติกุล
Faculty of Engineering Industrial Engineering
คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ
Keywords: โรงงานแปรรูปอาหาร คุระบุรี (พังงา);การวางแผนการผลิต คุระบุรี (พังงา)
Issue Date: 2554
Description: วิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (การจัดการอุตสาหกรรม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7640
Appears in Collections:228 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
347390.pdf5.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.