Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5574
Title: | การเตรียมและการใช้ประโยชน์ผลิตภัณฑ์เลียนแบบซูริมิจากเนื้อไก่และเศษเหลือ |
Other Titles: | Preparation and utilization of surimi-like from chicken meat and by-products |
Authors: | เสาวคนธ์ วัฒนจันทร์ อารีย์ โต๊ะเด็ม คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์สัตว์;ซูริมิ;เนื้อไก่ |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5574 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
307660.pdf | 2.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License