Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-6 of 6 (Search time: 0.003 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022In vitro evaluation of probiotic bacteria and yeast growth, pH changes and metabolites produced in a pure culture system using protein base products with various added carbon sourcesKAREENA, Asrof; Sunisa Siripongvutikorn; Worapong Usawakesmanee; Santad Wichienchot; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2022Antioxidant and Antidiabetic Activities of Ethanolic Extract from the Inflorescence of Musa ABB cv. ‘Kluai Namwa’Decha Sermwittayawong; Santad Wichienchot; Piyapat Aiemcharoen; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2022Development of Reduced Sodium Shrimp Paste from Shrimp HeadSunisa Siripongvutikorn; Chanonkarn Rujirapong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2022A comparative study of production costs for enhancing safe curry paste production based on primary GMP standard: A case of community enterprises in Songkhla provinceSopin Jirakiattikul; Karnjapan Janthawornpong
2022การปรับสภาพตะกอนลอยจากบ่อดักไขมันของอุตสาหกรรมทูน่ากระป๋องด้วยวิธีการทางชีวภาพเพื่อประยุกต์ใช้ในการผลิตแก๊สชีวภาพปิยะรัตน์ บุญแสวง; ชุติมา ไทยประดิษฐ์; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2022Betel (Piper betle L.) Leaf Ethanolic Extract Dechlorophyllized by Sedimentation: Uses in Conjunction with Cold Plasma and for Preparation of Active Packaging to Extend the Shelf-Life of Nile Tilapia SlicesSoottawat Benjakul; Tagrida, Mohamed; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร