Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
853 Industrial Biotechnology
855 Material Product Technology
857 Agro Industrial Management Technology
859 Functional Food and Nutrition
850 Newsletter
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2550
ผลของโซเดียมคลอไรด์ โซเดียมไตรโพลีฟอสเฟตและสารทดแทนโซเดียมไตรโพลีฟอสเฟตต่อเนื้อสัมผัสของปลาหมึกกระดองแช่เยือกแข็ง
จักรี ทองเรือง
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2545
การผลิตข้าวพองเพื่อสุขภาพ
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
;
พิทยา อดุลยธรรม
;
จักรี ทองเรือง
;
วรัญญู ศรีเดช
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร
2547
ผลของสารประกอบฟอสเฟตต่อการสูญเสียสภาพธรรมชาติและการเกิดเจลของโปรตีนไมโอไฟบริลล่าร์จากปลาทรายแดงในระหว่างการแช่เยือกแข็ง-ทำละลาย
สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร
;
จักรี ทองเรือง
;
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2537
การพัฒนากระบวนการผลิตผลิตภัณฑ์อาหารทะเลมูลค่าเพิ่ม : ต้มยำกุ้งแช่เยือกแข็ง
ไพรัตน์ โสภโณดร
;
จักรี ทองเรือง
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Discover
Author
2
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
1
พิทยา อดุลยธรรม
1
วรัญญู ศรีเดช
1
สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร
Subject
1
ข้าวพอง การผลิต
1
ซูริมิ
1
ต้มยำกุ้ง การแช่เย็น
1
ปลาทรายแดง การแช่เย็น
1
ปลาหมึกกระดอง การเก็บรักษา
1
ปลาหมึกกระดองแช่แข็ง การผลิต
1
ผลิตภัณฑ์อาหาร
1
ฟอสเฟต
1
อาหารทะเลแช่แข็ง ไทย การผลิต
1
อาหารว่าง ไทย การผลิต
.
next >
Date issued
3
2540 - 2550
1
2537 - 2539
Has File(s)
4
true