Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 621-630 of 667 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021การประยุกต์ใช้เทคนิคซิกซ์ ซิกม่าเพื่อลดร้อยละผลิตภัณฑ์ที่มีข้อบกพร่องในกระบวนการผลิตไส้กรอกไก่รมควันแฟรงค์เฟอร์เตอร์กันยา อัครอารีย์; ภาณุเดช สุวรรณอัมพร; Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร
2022Antioxidant and Antidiabetic Activities of Ethanolic Extract from the Inflorescence of Musa ABB cv. ‘Kluai Namwa’Decha Sermwittayawong; Santad Wichienchot; Piyapat Aiemcharoen; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2022Development of Reduced Sodium Shrimp Paste from Shrimp HeadSunisa Siripongvutikorn; Chanonkarn Rujirapong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2022A comparative study of production costs for enhancing safe curry paste production based on primary GMP standard: A case of community enterprises in Songkhla provinceSopin Jirakiattikul; Karnjapan Janthawornpong
2019Separation of Free Fatty Acid (FFA) from High-FFA Crude Palm Oil Using Vacuum Distillation and Production of Glycerides from the FFA Distillate by Lipase-catalyzed ReactionWiriya Duangsuwan; Nantanit Tohpong; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2022การปรับสภาพตะกอนลอยจากบ่อดักไขมันของอุตสาหกรรมทูน่ากระป๋องด้วยวิธีการทางชีวภาพเพื่อประยุกต์ใช้ในการผลิตแก๊สชีวภาพปิยะรัตน์ บุญแสวง; ชุติมา ไทยประดิษฐ์; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2017Production of Cellulase and Xylanase from Oil Palm Trunk and Frond and Their ApplicationsPoonsuk Prasertsan; Tanawut Nutongkaew; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2536การผลิตเอนไซม์เซลลูเลสและไซลาเนสจากวัสดุเศษเหลือโรงงานน้ำมันปาล์ม โดยเชื้อ Aspergillus niger ATCC 6275พูนสุข ประเสริฐสรรพ์; อารี กังแฮ; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2538คุณภาพการประกอบอาหารของเนื้อแพะและผลิตภัณฑ์เนื้อแพะบดเสริมด้วยไขมันหมูและเนยขาวกนกอร อินทราพิเชฐ; วีระศักดิ์ สีหบุตร; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2540การย่อยสลายน้ำมันปาล์มโดยเอนไซม์ไลเปสที่ถูกตรึงอรัญ หันพงศ์กิตติกูล; วุฒิชัย พิชัยยุทธ์; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม