Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5511
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสมพงษ์ เทศประสิทธิ์en_US
dc.date2542en_US
dc.date.accessioned2010-06-15T08:34:47Z-
dc.date.available2010-06-15T08:34:47Z-
dc.date.issued2542en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5511-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format8 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.publisherAuburn Universityen_US
dc.subjectพืชอาหารสัตว์ แง่โภชนาการen_US
dc.subjectหญ้าขนen_US
dc.subjectหญ้าเนเปียร์en_US
dc.subjectหญ้าอุบลพาสพาลัมen_US
dc.subjectการตัดหญ้าen_US
dc.titleอิทธิพลของความถี่ในการตัดต่อผลผลิตและคุณค่าทางอาหารของพืชอาหารสัตว์เขตร้อนen_US
dc.title.alternativeEffect of cutting frequency on yield and nutrient quality of tropical grassesen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์en_US
Appears in Collections:515 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
248704.pdf372.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.