Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5428
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจุฑามาศ สุขบรรเทิงen_US
dc.contributor.authorอรุณพร อิฐรัตน์en_US
dc.contributor.authorเสน่ห์ แก้วนพรัตน์en_US
dc.date2532en_US
dc.date.accessioned2010-06-15T08:25:22Z-
dc.date.available2010-06-15T08:25:22Z-
dc.date.issued2532en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5428-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format28 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectว่านen_US
dc.titleการศึกษาความคงตัวของวุ้นว่านหางจระเข้ในรูปผงแห้งเปรียบเทียบกับวุ้นสดen_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะเภสัชศาสตร์en_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
appen.pdf53.3 kBAdobe PDFView/Open
biblio.pdf61.09 kBAdobe PDFView/Open
ch6.pdf49.68 kBAdobe PDFView/Open
ch5.pdf222.25 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf152.83 kBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf59.14 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf265.04 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf79.92 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf44 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf62.01 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf22.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.