Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5203
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เชวง ภควัตชัย | en_US |
dc.date | 2538 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:27:41Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:27:41Z | - |
dc.date.issued | 2538 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5203 | - |
dc.format | ซ, 68 หน้า : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ผลึก | en_US |
dc.title | โครงสร้างสามมิติของสารผลิตภัณฑ์ธรรมชาติ | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี | en_US |
Appears in Collections: | 324 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
76969.pdf | 490.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.