Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5180
Title: | คุณลักษณะของ Olein-Stearin จากน้ำมันปาล์มดิบที่อุณหภูมิและตัวทำละลายต่าง ๆ หลังจากแยกตามลำดับส่วนด้วยการปั่นเหวี่ยง |
Other Titles: | Characterization of olein-strearin from crude palm oil at different temperatures and solvents after fractionated by centrifugation |
Authors: | ชญานุช แสงวิเชียร คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี |
Keywords: | น้ำมันปาล์มดิบ;กรดไขมัน;สเตียริน |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5180 |
Appears in Collections: | 230 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
294084.pdf | 201.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.