Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5180
Title: คุณลักษณะของ Olein-Stearin จากน้ำมันปาล์มดิบที่อุณหภูมิและตัวทำละลายต่าง ๆ หลังจากแยกตามลำดับส่วนด้วยการปั่นเหวี่ยง
Other Titles: Characterization of olein-strearin from crude palm oil at different temperatures and solvents after fractionated by centrifugation
Authors: ชญานุช แสงวิเชียร
คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี
Keywords: น้ำมันปาล์มดิบ;กรดไขมัน;สเตียริน
Issue Date: 2549
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5180
Appears in Collections:230 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
294084.pdf201.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.