Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5114
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อุรีพร เล็กกัต | en_US |
dc.contributor.author | ชโณทัย เฮงตระกูล | en_US |
dc.contributor.author | บุญเลิศ กู้เกียรติตระกูล | en_US |
dc.date | 2549 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:24:35Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:24:35Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5114 | - |
dc.description.sponsorship | en_US | |
dc.format | i, 109 แผ่น : แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | พอร์ซเลนทางทันตกรรม | en_US |
dc.subject | น้ำผลไม้ | en_US |
dc.subject | ฟัน การสึกกร่อน | en_US |
dc.title | การวิเคราะห์สภาพพื้นผิวของเซรามิกทางทันตกรรมเมื่อแช่น้ำผลไม้รสเปรี้ยว | en_US |
dc.title.alternative | Surface analysis of dental ceramics immersed in sour fruits | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะทันตแพทยศาสตร์ ภาควิชาทันตกรรมอนุรักษ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะทันตแพทยศาสตร์ ภาควิชาชีววิทยาช่องปากและระบบการบดเคี้ยว | en_US |
Appears in Collections: | 675 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
biblio.pdf | 129.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch5.pdf | 28.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 272.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 6.54 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 186.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 330.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
intro.pdf | 57.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 185.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 69.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 12.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.