Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4990
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอรัญ หันพงศ์กิตติกูลen_US
dc.date2522en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:20:32Zen_US
dc.date.accessioned2010-08-26T06:55:06Z-
dc.date.available2010-06-02T07:20:32Zen_US
dc.date.available2010-08-26T06:55:06Z-
dc.date.issued2522en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4990-
dc.format22 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectวุ้นen_US
dc.subjectมะพร้าวen_US
dc.titleการปรับปรุงวิธีการใช้ประโยชน์จากเนื้อและน้ำมะพร้าว :การคัดเลือกบักเตรีที่สร้างวุ้นสวรรค์และการผลิตวุ้นสวรรค์จากน้ำมะพร้าวen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีววิทยาen_US
Appears in Collections:330 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
17850.pdf5.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.