Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4879
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จักรี ทองเรือง | en_US |
dc.date | 2550 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:14:42Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:14:42Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4879 | - |
dc.format | 109 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ปลาหมึกกระดอง การเก็บรักษา | en_US |
dc.subject | โซเดียมคลอไรด์ | en_US |
dc.subject | โซเดียมไตรโพลีฟอสเฟต | en_US |
dc.subject | ปลาหมึกกระดองแช่แข็ง การผลิต | en_US |
dc.title | ผลของโซเดียมคลอไรด์ โซเดียมไตรโพลีฟอสเฟตและสารทดแทนโซเดียมไตรโพลีฟอสเฟตต่อเนื้อสัมผัสของปลาหมึกกระดองแช่เยือกแข็ง | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | en_US |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
appen.pdf | 192.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biblio.pdf | 179.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 92.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 2.49 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 236.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 542.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 87.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 110.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 14.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.