Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4876
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล | en_US |
dc.date | 2541 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:14:41Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:14:41Z | - |
dc.date.issued | 2541 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4876 | - |
dc.format | 4, 52 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | อาหารว่าง การผลิต | en_US |
dc.subject | โปรตีนปลาสกัด | en_US |
dc.subject | การใช้ของเสียให้เป็นประโยชน์ | en_US |
dc.title | การนำโปรตีนที่แยกได้จากวัสดุเศษเหลือปลาไปใช้ในผลิตภัณฑ์อาหารขบเคี้ยว | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | en_US |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
148855.pdf | 13.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.