Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4873
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุลen_US
dc.date2545en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:14:40Z-
dc.date.available2010-06-02T07:14:40Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4873-
dc.format76 แผ่น : แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectช็อกโกเลตen_US
dc.subjectโกโก้บัตเตอร์en_US
dc.subjectไลเปสen_US
dc.subjectน้ำมันปาล์มen_US
dc.titleการดัดแปรน้ำมันปาล์มเพื่อใช้แทนโกโก้บัตเตอร์โดยเอนไซม์ไลเปสที่ถูกตรึงen_US
dc.title.alternativeModification of palm oil for cocoa butter substitute by immobilized lipaseen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหารen_US
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
biblio.pdf121.64 kBAdobe PDFView/Open
ch5.pdf41.92 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf3.53 MBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf97.04 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf340.63 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf32.6 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf32.04 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf13.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.