Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4706
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวราภรณ์ วุฑฒะกุลen_US
dc.contributor.authorวิลาวัลย์ เจริญจิระตระกูลen_US
dc.contributor.authorกมลธรรม อ่ำสกุลen_US
dc.date2548en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:07:54Z-
dc.date.available2010-06-02T07:07:54Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4706-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format43 แผ่นen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectอาหารทะเล การปนเปื้อนของจุลินทรีย์en_US
dc.subjectวิบริโอen_US
dc.subjectไคโตแซนen_US
dc.subjectคลอรีนen_US
dc.titleผลของคลอรีนและไคโตแซนในการลดจำนวน Pathogenic Vibrio ในอาหารทะเลen_US
dc.title.alternativeEffects of chlorine and chitosan on reduction of Pathogenic Vibrio in seafood.en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยาen_US
Appears in Collections:326 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
biblio.pdf77.55 kBAdobe PDFView/Open
ch5.pdf45 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf208.56 kBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf213.97 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf521.04 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf81.71 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf7.83 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf28.07 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf11.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.