Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4706
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วราภรณ์ วุฑฒะกุล | en_US |
dc.contributor.author | วิลาวัลย์ เจริญจิระตระกูล | en_US |
dc.contributor.author | กมลธรรม อ่ำสกุล | en_US |
dc.date | 2548 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:07:54Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:07:54Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4706 | - |
dc.description.sponsorship | en_US | |
dc.format | 43 แผ่น | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | อาหารทะเล การปนเปื้อนของจุลินทรีย์ | en_US |
dc.subject | วิบริโอ | en_US |
dc.subject | ไคโตแซน | en_US |
dc.subject | คลอรีน | en_US |
dc.title | ผลของคลอรีนและไคโตแซนในการลดจำนวน Pathogenic Vibrio ในอาหารทะเล | en_US |
dc.title.alternative | Effects of chlorine and chitosan on reduction of Pathogenic Vibrio in seafood. | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา | en_US |
Appears in Collections: | 326 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
biblio.pdf | 77.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch5.pdf | 45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 208.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 213.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 521.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 81.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 7.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 28.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 11.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.