Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4613
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพูนสุข ประเสริฐสรรพ์en_US
dc.contributor.authorกิตติวัฒน์ วงศ์พิศาลen_US
dc.date2535en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:03:18Z-
dc.date.available2010-06-02T07:03:18Z-
dc.date.issued2535en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4613-
dc.format(ข) 52 หน้า ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเอนไซม์en_US
dc.subjectปลาทูน่าen_US
dc.subjectปลาซาร์ดีนen_US
dc.titleคุณสมบัติบางประการของโปรตีเอส จากเครื่องในปลาทูน่าและปลาซาร์ดีนen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
32892.pdf71.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.