Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4580
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุชาติ เชิงทองen_US
dc.contributor.authorสุทธิจิตต์ เชิงทองen_US
dc.date2549en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:02:40Z-
dc.date.available2010-06-02T07:02:40Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4580-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.formatvii, 58 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectมะม่วงหิมพานต์ การปรับปรุงพันธุ์en_US
dc.subjectมะม่วงหิมพานต์ ปุ๋ยen_US
dc.titleการปรับปรุงคุณภาพและปริมาณผลผลิตมะม่วงหิมพานต์โดยการใช้ปุ๋ย N, P, K, และปุ๋ยอินทรีย์ในระดับต่าง ๆen_US
dc.title.alternativeThe quality and quantity improvement of cashew yield using different N,P,K and organic fertilizer rates.en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะเทคโนโลยีและการจัดการen_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
appen.pdf2.12 MBAdobe PDFView/Open
biblio.pdf81.96 kBAdobe PDFView/Open
ch5.pdf65.75 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf826.4 kBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf115.05 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf128.47 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf72.49 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf63.07 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf70.84 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf214.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.