Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4530
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพลรัตน์ ขวัญรอดen_US
dc.contributor.authorวิลัศนา โพธิ์ศรีen_US
dc.contributor.authorเกสินี ตระกูลทิวากรen_US
dc.contributor.authorไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิกen_US
dc.contributor.authorบัญชา อุไรกุลen_US
dc.contributor.authorนัยทัศน์ ภู่ศรัณย์en_US
dc.date2549en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:01:12Z-
dc.date.available2010-06-02T07:01:12Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4530-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format127 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์เสริมอาหารen_US
dc.subjectอาหารเพื่อสุขภาพ ไทยen_US
dc.titleศึกษานโยบายวิจัยแห่งชาติเกี่ยวกับผลิตภัณฑ์เสริมอาหารและอาหารเพื่อสุขภาพen_US
dc.title.alternativeStudy on national research policy on nutraceutical and functional foods.en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
279403.pdf118.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.