Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4499
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กิตติ เจิดรังษี | en_US |
dc.contributor.author | เถวียน บัวตุ่ม | en_US |
dc.contributor.author | ศุภศิลป์ มณีรัตน์ | en_US |
dc.date | [2542?] | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:00:07Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:00:07Z | - |
dc.date.issued | 2542 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4499 | - |
dc.format | 94 แผ่น | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมอาหาร การผลิต | en_US |
dc.subject | มุสลิม ไทย (ภาคใต้) | en_US |
dc.subject | ผู้บริโภค ไทย (ภาคใต้) | en_US |
dc.subject | อาหารอิสลาม การผลิต | en_US |
dc.title | การสำรวจการผลิตและการบริโภคอาหารมุสลิมในเขต 5 จังหวัดชายแดนภาคใต้เพื่อพัฒนาสู่ระบบอุตสาหกรรม | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร | en_US |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
206520.pdf | 17.77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.