Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4411
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนงลักษณ์ สุทธิวนิชen_US
dc.contributor.authorไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิกen_US
dc.contributor.authorสุกัญญา จันทะชุมen_US
dc.contributor.authorประภาศรี พิชิตวรพานิชen_US
dc.date2529en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:57:09Z-
dc.date.available2010-06-02T06:57:09Z-
dc.date.issued2529en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4411-
dc.format54 หน้า ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเนื้อสุกรen_US
dc.titleเวลาและคุณภาพเนื้อสุกรแช่แข็งด้วยวิธีการแช่เยือกแข็งแบบเพลทสัมผัสen_US
dc.title.alternativeFreezing time and quality of frozen pork by contact plate freezing.-
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:857 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
17127.pdf11.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.