Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4192
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สรียา ศรีสินทร | en_US |
dc.date | 2528 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T06:49:56Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T06:49:56Z | - |
dc.date.issued | 2528 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4192 | - |
dc.format | 9 หน้า | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | อาหาร | en_US |
dc.title | การศึกษาปริมาณ Tyramine ในอาหารและเครื่องดื่ม | en_US |
dc.title.alternative | Determination of tyramine content in Thai food and beverages | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเภสัชวิทยา | en_US |
Appears in Collections: | 336 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
biblio.pdf | 33.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 154.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 152.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 128.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 17.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.