Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4192
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสรียา ศรีสินทรen_US
dc.date2528en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:49:56Z-
dc.date.available2010-06-02T06:49:56Z-
dc.date.issued2528en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4192-
dc.format9 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectอาหารen_US
dc.titleการศึกษาปริมาณ Tyramine ในอาหารและเครื่องดื่มen_US
dc.title.alternativeDetermination of tyramine content in Thai food and beveragesen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเภสัชวิทยาen_US
Appears in Collections:336 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
biblio.pdf33.94 kBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf154.44 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf152.4 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf128.58 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf17.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.