Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3925
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกรรนิการ์ กาญจนชาตรีen_US
dc.contributor.authorอาคม วังเมืองen_US
dc.contributor.authorวุฒิชัย เจนการen_US
dc.date2541en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:41:55Z-
dc.date.available2010-06-02T06:41:55Z-
dc.date.issued2541en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3925-
dc.format25 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectตะพาบน้ำ พันธุ์ไต้หวัน อาหารen_US
dc.subjectตะพาบน้ำ พันธุ์ไต้หวัน การเลี้ยงen_US
dc.titleการวิจัยเรื่องปัจจัยที่มีผลต่อการฟักไข่ อัตรารอดและการอนุบาลด้วยอาหารต่างชนิดของตะพาบน้ำพันธุ์ไต้หวันen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentวิทยาลัยชุมชนภูเก็ตen_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
142751.pdf11.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.