Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3906
Title: คุณค่าอาหารจานเดียวของภาคใต้ ณ โรงอาหารคณะวิทยาศาสตร์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Other Titles: Nutritive Values of Southern Thai Food as Single Plated at the Canteen of Faculty of Science of Songkla University
Authors: อโนชา ตั้งโพธิธรรม
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี
Keywords: โภชนาการ ไทย (ภาคใต้);อาหาร การวิเคราะห์;อาหาร ราคา;สารอาหาร;บริโภคศึกษา
Issue Date: 2542
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3906
Appears in Collections:328 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
160705.pdf134.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.