Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3906
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอโนชา ตั้งโพธิธรรมen_US
dc.date2542en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:41:30Z-
dc.date.available2010-06-02T06:41:30Z-
dc.date.issued2542en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3906-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format13 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโภชนาการ ไทย (ภาคใต้)en_US
dc.subjectอาหาร การวิเคราะห์en_US
dc.subjectอาหาร ราคาen_US
dc.subjectสารอาหารen_US
dc.subjectบริโภคศึกษาen_US
dc.titleคุณค่าอาหารจานเดียวของภาคใต้ ณ โรงอาหารคณะวิทยาศาสตร์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.title.alternativeNutritive Values of Southern Thai Food as Single Plated at the Canteen of Faculty of Science of Songkla Universityen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมีen_US
Appears in Collections:328 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
160705.pdf134.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.