Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3849
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorทวีศักดิ์ นิยมบัณฑิตen_US
dc.contributor.authorจำเริญ ยืนยงสวัสดิ์en_US
dc.contributor.authorนิพนธ์ น้อยวิบูลen_US
dc.contributor.authorวิศาล วัชรสินธุ์en_US
dc.date2533en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:40:15Z-
dc.date.available2010-06-02T06:40:15Z-
dc.date.issued2533en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3849-
dc.format31 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectอาหารสัตว์en_US
dc.subjectไก่ไข่ อาหารen_US
dc.subjectดาวเรือง (พืช)en_US
dc.titleการใช้กลีบดอกดาวเรืองแห้งในอาหารไก่ไข่เป็นแหล่งให้สีไข่แดงen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์en_US
Appears in Collections:515 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
118493.pdf7.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.