Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3849
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ทวีศักดิ์ นิยมบัณฑิต | en_US |
dc.contributor.author | จำเริญ ยืนยงสวัสดิ์ | en_US |
dc.contributor.author | นิพนธ์ น้อยวิบูล | en_US |
dc.contributor.author | วิศาล วัชรสินธุ์ | en_US |
dc.date | 2533 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T06:40:15Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T06:40:15Z | - |
dc.date.issued | 2533 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3849 | - |
dc.format | 31 หน้า | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | อาหารสัตว์ | en_US |
dc.subject | ไก่ไข่ อาหาร | en_US |
dc.subject | ดาวเรือง (พืช) | en_US |
dc.title | การใช้กลีบดอกดาวเรืองแห้งในอาหารไก่ไข่เป็นแหล่งให้สีไข่แดง | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ | en_US |
Appears in Collections: | 515 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
118493.pdf | 7.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.