Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3455
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อภิชาติ ศรีเรืองรัตน์ | en_US |
dc.date | 2549 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T06:12:36Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T06:12:36Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3455 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549 | en_US |
dc.format | (10) 78 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | น้ำเสีย การบำบัด | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมซูริมิ การกำจัดของเสีย | en_US |
dc.subject | การนำกลับมาใช้ใหม่ | en_US |
dc.subject | โปรตีน การนำกลับมาใช้ | en_US |
dc.subject | ไขมัน การนำกลับมาใช้ | en_US |
dc.subject | โรงงานซูริมิ การกำจัดของเสีย | en_US |
dc.title | การศึกษาระบบขนาดโรงประลองเพื่อนำกลับโปรตีนและไขมันจากโรงงานซูริมิ | en_US |
dc.title.alternative | A study on s pilot scale process for the recovery of protein | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม (การจัดการสิ่งแวดล้อม) | en_US |
Appears in Collections: | 820 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
286000_app.pdf | 226.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286000_bibli.pdf | 83.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286000_ch6.pdf | 85.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286000_ch5.pdf | 116.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286000_ch4.pdf | 1.84 MB | Adobe PDF | View/Open | |
286000_ch3.pdf | 2.08 MB | Adobe PDF | View/Open | |
286000_ch2.pdf | 341.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286000_ch1.pdf | 910.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286000_con.pdf | 55.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286000_ab.pdf | 70.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
286000_ti.pdf | 42.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.