Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3068
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorประเสริฐ สันตินานาเลิศ-
dc.contributor.authorชาคริยา ฉลาดen_US
dc.date2544en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:58:24Z-
dc.date.available2010-05-06T05:58:24Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3068-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544en_US
dc.format(10) 108 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectจุลินทรีย์ในอาหารen_US
dc.subjectจุลินทรีย์en_US
dc.subjectเต้าหู้ยี้en_US
dc.titleจุลชีววิทยาของเต้าหู้ยี้en_US
dc.title.alternativeMicrobiology of fermented soya bean curd (sufu)en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentบัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาจุลชีววิทยาen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ (จุลชีววิทยา)-
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
210583.pdf5.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.