Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2907
Title: เปรียบเทียบประสิทธิภาพของไคโตซานจากกระดองปลาหมึกและเปลือกกุ้งต่อการห้ามเลือด การสมานแผล และความปลอดภัยในการนำไปใช้
Other Titles: Comparison for the effectiveness of Chitosan from squid pen and prawn shell on hemostasis, wound healing properties and safety
Authors: อุตส่าห์ จันทร์อำไพ
มณฑา จำเริญรักษ์
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาชีวเคมี
คณะวิทยาศาสตร์ (ชีวเคมี)
Keywords: โคโตแซน;กระดองปลาหมึก;เปลือกกุ้ง
Issue Date: 2544
Description: วิทยานิพนธ์ (วท. ม. (ชีวเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2907
Appears in Collections:328 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
218547.pdf16 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.